Panouri publicitare pe Autostrada Soarelui

publicitate outdoor media pe drumul spre Litoral - 2021


 

Traficul din perioada sezonului (Mai - Septembrie) de pe Autostrada Soarelui ofera o segmentare speciala pentru campaniile publicitare outdoor media. Daca in timpul anului, Autostrada A2 este principala legatura de business dintre zona de Sud Est a Romaniei si Centru (Bucuresti/Ilfov), in perioada verii devine probabil cel mai preferat drum de vacanta pentru aproape toata tara.

Campaniile OOH urmaresc atat traficul ridicat (estimat la 60.000 - 70.000 de vehicule / week-end), cat si profilul special al celor care tranziteaza autostrada: clienti importanti ai produselor de sezon distribuite pe litoral dar si potentiali clienti pentru alte categorii importante de servicii / produse cu distributie nationala.

Comparativ cu DN1 (cu o Medie Zilnica Anuala cuprinsa intre 40.000 si 50.000 de vehicule / zi, Autostrada Soarelui are valori de trafic mai mici dar in crestere de la un an la altul.

Costurile de inchiriere pentru panourile publicitare de pe Autostrada Bucuresti - Constanta variaza in functie de perioada. Inchirierea unipolurilor strict pe perioada sezonului estival presupune cele mai mari chirii in timp ce campaniile pe termen lung sau in afara sezonului pot avea valori cu cel putin 20% mai mici. Primele rezervari pentru perioada verii incep cu 5 - 6 luni si se fac pentru campanii de minim 4 luni (ex: 15.Mai - 15.Sep). In cazul in care raman unipoluri disponibile, dupa 1.Iunie sunt anuntate si oferte pentru pachete de 3 luni sau mai mici. O optiune interesanta ramane inchirierea locatiilor in regim floating (mai ales pentru formatele unipol 14x4m).

Formatele speciale de locatii publicitare montate pe Autostrada A2 sunt: 14x9m, 16x9m, 14x14m, 30x10m, 75x15m si backlit-ul gigant de 15x10m. Dimensiunile speciale permit un timp mai mare de expunere pentru mesajul publicitar outdoor, in conditiile unei viteze mari de deplasare a autovehiculelor.

Pentru asigurarea expunerii pe ruta Bucuresti - Litoral, putem la dispozitie locatii publicitare pe segmentele: Intrarea pe A2 Bucuresti (Th Pallady) - Centura Bucuresti, Centura Bucuresti (zona Cernica - Glina - Splaiul Unirii), A2 zona Caldaradu (aprox Km 13), Fundulea, Dragos Voda, Sarulesti, Seinoiu, Lehliu, Drajna, Fetesti, Cernavoda jonctiunea A2 / A4, A4 rond Agigea / podul Agigea intrarea in Constanta prin Valul lui traian, intrarea in Constanta prin Ovidiu, Mamaia Nord - Navodari, Eforie Nord, Tuzla, Vama Veche

Panouri publicitare pe Autostrada Soarelui A2

 

Unipoluri 14x4 pe Autostrada Soarelui - benzinarie OMV
Campanie Velux. Unipol 14x4 in zona benzinariei Petrom de pe Autostrada Soarelui, Km 49, cod locatie L0444

 

Unipoluri 14x9 pe Autostrada Soarelui - Arabesque
Campanie caramida Porotherm. Unipol 14x9 in zona Arabesque. Cod locatie L0163

 

Backlit gigant 15x10m pe Autostrada Soarelui campanie Pepsi
Unipol special (backlit 15x10m) la intrarea pe Autostrada A2 (Autostrada Soarelui).

Panouri publicitare speciale pe Autostrada Soarelui

Multipillar 30x10m campanie Penny Market

Locatii publicitare speciale pe Autostrada Soarelui - format 30x10m
 

Harta Panourilor publicitare de pe Autostrada Soarelui (A2)